Vad är egentligen en tigersåg?

Om du behöver en såg för hemmabruk är förmodligen en sk. tigersåg vad du behöver. Detta är nämligen en väldigt grov och kraftfull såg, som kan ta sig igenom de flesta material, från trä, tegel, metall och så vidare. Dessutom kommer tigersågar med en motor, då de i regel är antingen nätdrivna eller batteridrivna. Detta gör att du slipper ta i lika mycket själv när du använder sågen.

>> Klicka här för hela sortimentet av tigersågar

Till en tigersåg kan man få flera olika sågblad. Bara man väljer sågblad smart, kan man med hjälp av denna såg såga sig igenom det mesta, vilket gör att det är en bra investering för alla som fixar i hemmet regelbundet.

Olika tigersågar kan dock ha olika hög prestanda, och vara olika väl utformade med tanke på ergonomi och liknande. Det kan därför vara en god ide att jämföra flera olika tigersågar innan köp, så att man hittar en tigersåg som bäst motsvarar de egna förväntningarna.

Kort och gott kan man säga att en tigersåg är en mer modern och smidig lösning för den som behöver flera olika sågar och trots detta endast vill köpa en enda! Det kan man nämligen göra om man väljer denna typ av såg!